Retourneren

Hier vind je ons retourbeleid.

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

  • waarop het artikel in je bezit is:
  • of bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd, de dag waarop je het laatste artikel hebt ontvangen

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door dit te melden via de email, het verzenden van het (standaard)retourformulier of door op een andere duidelijke wijze bij ons aan te geven.

Je bent zeker echter niet verplicht het modelformulier te gebruiken, ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht.

Na het aanmelden van je retourzending, heb je nog 14 dagen gelegenheid om het artikel daadwerkelijk te retourneren.

Je kunt het artikel alleen terug sturen als:

  • het artikel compleet is
  • in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking.
  • Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

Sommige artikelen kun je niet retourneren, dit bijvoorbeeld vanwege hygiënische redenen of omdat je de verpakking ontbreekt of de inhoud daarvan beschadigd vies of incompleet is.

Indien je het materiaal van het product verder wilt controleren, adviseren wij om de verpakking netjes open te maken zodat je de stof kunt voelen. Haal het product niet volledig uit de verpakking, omdat wij dan niet kunnen controleren of het is gebruikt!

Let op: de retourkosten zijn voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed.

Je kunt het artikel terug zenden naar het volgend adres:

LiveandSleep
afdeling retouren
Borgerspark 146
9642 LT  VEENDAM

Als je artikelen terug stuurt, schrijf dan a.u.b. het bestelnummer beginnend met een # gevolgd door 5 cijfers (bv#27653) op de verpakking of op het verzendlabel.

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met iDEAL betaald, dan storten wij dit zo spoedig mogelijk op je rekening. Dat betekent: binnen 5 dagen na verwerking van het retour en uiterlijk 14 dagen na je retourmelding. Heb je verzendkosten betaald, dan krijg je deze kosten terug als je de gehele bestelling retour stuurt.