Bezorging

Bezorgdienst

Wij verzenden jouw bestellingen met DHL. Het is vooralsnog niet mogelijk een voorkeurs bezorgtijd aan te geven. Bezorging kan plaatsvinden tussen 08.00 en 20.00 uur van maandag t/m vrijdag (Soms ook op Zaterdag). Voorafgaande de levering zal je per email een Track & Trace-code van DHL ontvangen.

Mocht dit niet handig voor je zijn, dan kan je altijd jouw pakketje bij een DHL-afhaalpunt laten bezorgen om het daar af te halen. Ideaal als je overdag bijvoorbeeld op het werk zit.

Indien je niet thuis bent, kan de bezorger het pakket bij jouw buren leveren tenzij jij bij jouw bestelling aangeeft dit niet wenselijk te vinden. Er vinden 2 leveringspogingen plaats. mocht het daarbinnen niet lukken, dan zal jij het pakket kunnen afhalen bij een DHL-service punt.

We behouden ons het recht voor om een pakket via een andere vervoerder te laten verzenden.

Datum levering/voorkeurs datum levering

Op ieder product pagina (en in uw winkelwagen) staat een voorraadstatus van het gekozen product. Indien je voor levering thuis kiest en alle gekozen artikelen zijn voorradig, zal DHL normaliter de volgende dag leveren als je op een maandag tot en met donderdag voor 15.00 uur bestelt.

Kosten bezorging

Bij een bestelling onder een bedrag van € 60,- euro (in Nederland) bedragen de verzendkosten €6,95 euro, in België is dit €8,95. Bestellingen boven €60,- worden gratis binnen Nederland. Voor leveringen buiten deze landen geldt vast bedrag dat verschilt per land, ongeacht het orderbedrag (dit is te zien in het bestelproces). Naar Duitsland kost bijvoorbeeld € 12,95 en België €8,95.

Afhalen

Indien jij kiest voor afhalen van jouw product zullen wij contact met jou opnemen wanneer het jou uitkomt om langs te komen. Hiervoor rekenen wij uiteraard geen verzendkosten of andere kosten.