Betaalmogelijkheden

Bij ons kan je gemakkelijk en veilig betalen via diverse betaalmethoden.

Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief btw. Bij alle betaalmogelijkheden geldt dat wij geen extra kosten in rekening brengen, ook niet voor achteraf betalen! Zo is het voor jou nog eenvoudiger en veiliger om jouw bestelling bij ons te plaatsen.

Bij ons kan je betalen via de onderstaande betaalmogelijkheden:


 • iDEAL
  Met iDEAL kan jij jouw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. Je kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van jouw eigen bank. Je hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar je kan gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die je ook bij het internetbankieren gebruikt.
 • Billink
  Achteraf betalen via Billink (alleen in Nederland en België)
  Met ‘achteraf betalen’ bestel je eerst de producten (tot maximaal  €500,-) en betaal je achteraf binnen 14 dagen. Het is de ideale betaaloplossing voor als je onderweg bent of als je geen reader of creditcard bij de hand hebt. Ben je niet bekend met ons of wil je geselecteerde product eerst zien, betaal dan achteraf met Billink. In tegenstelling tot veel andere aanbieders van achteraf betalen berekenen wij ook hiervoor geen extra kosten.
  Wanneer je kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, zal Billink jouw gegevens realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien je niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heb je direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. In het geval je wel bent toegelaten zal je bestelling worden geaccepteerd en uitgeleverd. Wij zenden je gekozen producten toe en Billink zal je een factuur per e-mail toezenden (let op: deze kan in je Spam terecht komen). Je dient het factuur van Billink binnen 14 dagen te betalen. Zie onze algemene voorwaarden voor afwijkende regels die gelden voor het gebruik van ‘achteraf betalen’.

 • MisterCash (België) 
  Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten jouw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kan je direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat je daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken.

 • Bankoverschrijving
  Je kan jouw aankopen ook betalen door middel van een bankoverschrijving. Nadat jij jouw bestelling bevestigd kan je kiezen voor een betaling middels bankoverschrijving (Bank Transfer). Hierna krijgt je per email alle relevante gegevens van jouw bestelling om de betaling over te kunnen boeken. Let op dat je het unieke betalingskenmerk juist overneemt. Aan het betalen met Bankoverschrijving zijn geen kosten verbonden.

 • GiroPay (Duitsland)
  Giropay is de Duitse variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze. Tijdens het online shoppen kan je kiezen bij betalen voor Giropay en jouw eigen bank of ‘Sparkasse’. Vervolgens word je doorgeleid naar een omgeving van jouw eigen bank en kan er betaald worden door op een vertrouwde wijze in te loggen met identifier of code en akkoord te gaan. Dit geeft het bekende vertrouwde gevoel dat ook iDEAL tot een succes heeft gemaakt.